petak, 19. kolovoza 2016.

Back to school: MUST HAVE

IIII POZDRAV SVIMA.

Dobro došli u moj novi postt. I od danas napokon počinjemo sa 'Back to school' postovima (ne baš napokon, ali što je tu je,škola dolazi). I prva tema što se tiče BTS je Must have, odnosno stvari koje bi svatko trebao imati za nadolazeću školsku godinu. Stvari sam birala po svom ukusu,jer već neke imam i neke bih voljela imati, ali vi naravno birajte ono što se vama sviđa. Ja sam samo željela dati ideju. Pa da krenemo.....

1. RUKSACI
Znači prvi must have su definitivno ruksaci (torbe). I kao što možete vidjeti ja sam izabrala obični crni, jer ide uvijek uz sve, bilo to sportska kombinacija, tumblr, casual uvijek ga možete kombinirati. A druge torbe koje sam izabrala jesu ove girly i idu uz takve kombinacije. Kad se hoćete malo više srediti pun su pogodak.



















2.TENISICE
Sljedeća stvar jesu tenisice.  Na slici ispod možete vidjeti moj top 3. Vi naravno sebi izaberite svoj par, ali definitivno su must have.



















3. HLAČE
I naravno neizostavan dio, hlače.
Ja sam izabrala obične crne high waisted hlače, malo rasparane na koljenu. Boyfriend jeans i naravno adidas trenirka. Mislim da bi ovo trebao imati baš svatko u svojem ormaru, jer je uvijek potrebno.





















4.MAJICE I četvrti must have sigurno jesu majice. Znači sve, s natpisima,obične....
Nema se tu šta puno pričati. Na vama je, uzmite onakve kakve vam se sviđaju.



















5. KOŠULJE I  DŽEMPERI
I sljedeća stvar jesu košuljice i džemperi. Možete ih nositi zasebno,skupa, kako god želite. Košulje možete nositi u casual izdanju, girly, tumblr, grunge, stvarno na sve načine. Također i džemper.Ja ih obožavam nositi zimi na obične hlače, parku i čizmice. Ne bude vam zimi, a izgledate odlično. Sigurno must have.








































6. JAKNE I sljedeća stvar jesu jakne. Definitivno must have svake zime. Ja sam za ovu zimu izabrala dvije jakne, jednu već imam, a to je parka u maslinastoj boji i jedna koju žarko želim, a to je bomber jakna u pink boji. Parku stvarno možete nositi uz sve, ali baš sve. Mislim da i bomber također, jer su stvarno neutralne


























ŠMINKA
I također za one što idu u srednju, osmi razred, ma ustvari sve koji se žele šminkati za školu. Odlučila sam napisati must have proizvode(proizvode koje bih ja koristila) za ''svakodnevnu makeup rutinu.
Na slikama ću vam prikazati one proizvode koje ja koristim


1. CC/BB KREMA,KOREKTOR,PUDER U KAMENU
Znači prva stvar koju bih ja koristila jest CC/BB kremu i korektor za nepravilnosti i nakon toga puder u kamenu, što mislim da je sasvim dovoljno što se tiče lice. Netko tko ne želi CC/BB kremu, može koristiti samo korektor i puder u kamenu isto je super.

.



2. MASKARA I OLOVKA ZA OBRVE
I sljedeće dvije stvari jesu maskara i olovka ili sjenilo za obrve.
Ja bih nakon lica najprije popunila obrve,naravno ako je potrebno i na kraju malo maskare i to je sve.

I to bi bilo sve, nadam se da vam se svidio ovaj malo drugačiji post. Sutra također očekujte još jedan back to school. Ljubim vas<3


INSAGRAM-https://www.instagram.com/josipaerceg2/
FACEBOOK-https://www.facebook.com/jopa.erceg?ref=bookmarks
SNAPCHAT- josipaerceg
E-MAIL: josipa.erceg6@gmail.com



Nema komentara:

Objavi komentar