ponedjeljak, 4. srpnja 2016.

Huge haul 2016

I DA EVO ME NAPOKONNN NAKON DUGO DUGO VREMENA..... 
I know da me nije dugo bilo, ali ove upisi su me ubili,problem je bio u tome što se ja nisam mogla odlučiti između dvije škole,ali hvala Bogu sad je sve uredu, upisala sam se, što je najvažnije, tako da vas neću zamarati. Ova školska godina mi je prošla odlično i zato sada sa užitkom mogu nastaviti pisati postoveeee lell.

Znači za danas kao što možete vidjeti u naslovu pripremila sam vam HUUUGE haul. Proizvode  sam skupljala možda nekih 2 mjeseca. Mislim čak da sam ih sve probala, tako da ću vam reći i dojmove paaa idemooo.  I samo usput da vam kažem dosta stvari je sa Pink Pande, ostavit ću vam linkove da možete pogledati...


1. Najprije krećem s Pink Pandom (xD) I prvi proizvod je preprekrana paleta za contouring od Revolution. Znači ovo je savršeno. Pigmenntacija vrh. Prelako se blendaju, totalno kremaste. Bijela koju stavite ispod očiju ne uvlači se u porice. Same riječi hvale i toplooo preporučam. Cijena je negdje oko 82 kn ,ali možete pogledati,jer ću vam ostaviti link.

Makeup Revolution contour paleta
 https://www.pinkpanda.hr/proizvod/makeup-revolution-kremasta-contour-paleta-ultra-cream-contour-palette




















2. Drugi proizvod je I heart make up chocolate paleta. Ova paleta je predivna kao i ona prije. Nisam vam svočala sjenke,ali možete pogledati na njivoj stranici u linku ispod. Odlično se blendaju, imaju sjenke za dnevnu i noćnu varijantu,takoođer paleta sadrži crvene/narančaste sjenke što se meni stvarno dopada,posebno za ove ljetne dane. Cijena je  82 kune,  mislim da je rasprodana, ali možete ostaviti svoju e mail adresu pa će vas obavijestiti pri dolasku druge. Btw. sjenila predivno mirišu.
Makeup chocolate paleta
 https://www.pinkpanda.hr/proizvod/i-heart-makeup-paleta-sjenila-vice3. I treća stvar je također paleta sjenila Revolution- Iconic 1.



















3. Treći proizvod imam također Revolution paletu. Ne trebam puno opće pisati o njoj,savršena je kao i ova gore i ima sve iste karakteristike, samo što sam kod ove svočala sjenke pa možete tu pogledati. Cijena je 47 kuna.

Makeup Revolution-Iconic 1
https://www.pinkpanda.hr/proizvod/makeup-revolution-paleta-sjenila-redemption-palette-iconic-1



















4. I zadnja stvar s Pink Pande jest ovaj Freedom vodootporni tuš za oči. Meni se osobno nikako ne sviđa.Četkica i ne izgleda toliko loše, ali pre pre vodenast je i ne mogu uopće izvući s njim nikakvu liniju. Cijena je 22,90 kn.

Freedom eyeliner
 https://www.pinkpanda.hr/proizvod/freedom-makeup-vodoodporni-tus-pro-line-waterproof-black



















5. I peta stvar je Catrice matt primer. Stvarno je odličan. Ja ga naravno koristim prije pudera i koža nakon njega je mekana,sjajna i također puder duže stoji. Ne preporučujem da ga stavljate ako nakon njega isto koristite matt puder ,jer će vam nakon nekog vremena biti koža nekako naboranaa,ne znam kako to objasnit....Tekstura je gelasta , dobro se razmazuje,tako da vam ne treba velika količini. Cijena mu je negdje oko 35 kn,ja sam svog uzela u Mullera,ali ima i u svim ostalim radnjama.




















6. Kao šestu stvar imam vam pokazati L'oreal infallible 24 h-matte tekući puder. Ja sam oduševljena ovim puderom. Prekrivenost je odlična, tekstura je srednje kremasta,odlično se nanosi kistom,jedina mala zamjerka je to što brzo postaje matt pa morate ga što prije dobro izblendati i nije težak na licu. Moj je u nijansi 20 SAND, kupovala sam ga u 5 mjesecu i uzela sam tamniju nijansu zbog ljeta i sad je stvarno super. Cijena je 90 kuna,malo je skup,ali ima 35 ml, a i vrijedi toliko. Kupila sam ga u Bipe.




















7. I sedma stvar je Catrice sun club bronzer u nijansi 030 (Medium skin)
Samo ću reći NAPOKON BRONZER KOJI NE OSTAVLJA PRE NARANČASTI TRAG. Nema se tu šta puno pričat, napokon sam pronašla nešto što mi odlično pristaje liicu,dosta je pigmentiran i ima neku specifičnu teksturu,nešto kao kremasto, a ustvari je praškas, ne znam kako objasniti no sve u svemu odličan. Cijena 40 kn

8. Osma svar je Catrice liquid liner (010). Stvarno dobar eyeliner,slučajno sam ga uzela i sviđa mi se,jedno vrijeme sam koristila vodootorni, ali i ovaj je super. Dosta je precizan i brzo se suši štoje veliki +. Cijena je nekih 24 kune.




















9. I zadnja stvar je essence olovka za usne u nijansi 11 in the nude. Kao i svaka essence olovkadosta traje na usnama,boja je onako neutralna, ide na sve. Cijena je 8-9 kuna


I to bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se svidio i vidimo se sljedeći put. (voljela bih da mi u komentare napišete sto bi voljeli vidjeti sljedeći put) <3

Nema komentara:

Objavi komentar